top of page

 

Transformatie coachen

(psychosociale zelfregulatie)

 

Om weer grip te krijgen op je leven zijn er vele wegen die leiden naar balans. Zowel de mentale als fysieke route maken de weg vrij.

Daarnaast hebben we ook een energetisch lichaam dat ons omhult. Voor veel mensen onzichtbaar, maar voor mij wel waar te nemen op een andere manier. Wanneer er door stress of andere factoren blokkades ontstaan zowel fysiek als mentaal kan je hier last van hebben.

Om het zelf herstellend vermogen van het lichaam te bevorderen moet de natuurlijke balans in het lichaam herstelt worden.

Tijdens het oriëntatiegesprek  ontdekken we wat jou kan helpen.

Mijn behandelingen helpen om lichaam en mind weer in balans te brengen. Hiervoor gebruik ik verschillende technieken:

Acces Consciousness

Access BARS®

Wil jij graag een uur lang heerlijk ontspannen? En meer rust in je hoofd ervaren, zonder langdurige oefeningen?

Aarzel dan niet en boek jouw BARS sessie! Het enige wat je hoeft te doen is de tijd te nemen om het te ontvangen.
Je ligt met je kleding aan op een massagetafel, met een dekentje over je heen als je daarvoor kiest en de nodige kussens. Door de aanraking ontstaat er beweging in je energiehuishouding en blokkades worden opgeruimd.

Bars wordt gebruikt om veranderingen te bewerkstelligen in alle gebieden van jouw leven. Als je bereid bent te leven vanuit meer bewustzijn, zullen de deuren naar healing zich openen. De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

 

Wat is BARS®?

De BARS® omvat 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze BARS® punten, tijdens een BARS® behandeling, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je creatieve nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de BARS®  eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van een computer….

 

Coaching en Access BARS® is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. De behandeling bestaat uit coaching op jouw belemmeringen en we voltooien dat met een BARS® om met meer gemak, plezier en overvloed in het leven te gaan staan.

Body Work- MTVSS

Om je immuun systeem een boost te geven of een pijnlijk gebied te ondersteunen en te verhelpen kan je bij mij een Lichaams behandeling (Body work) met de tools en processen van Acces Consciousness® boeken.  Dit hands on proces is erop gericht om effecten van trauma en litteken weefsel op en in het lichaam terug te draaien, een dynamisch proces wat het lichaam toelaat ervoor te kiezen om te helen.

 

Access Energetic Facelift® – een zeer effectieve methode voor vernieuwing van huid, cellen en onderliggend weefsel. Zie er frisser en jonger uit en ontspan door een zachte aanraking.

Een Acces Consciousness® behandeling is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen, maar dient ter ondersteuning. 

 

 

Thetahealing

 

Wat is ThetaHealing 

ThetaHealing is een prettige en krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal. Het is een manier om te bepalen wat de emotionele oorzaken zijn van klachten, de verwerking van deze oorzaken en het vrijmaken van deze oorzaken, op een milde en respectvolle wijze. Het is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken en overtuigingen achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan bewust te maken en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken. 

 

Hoe werkt het? 

De ThetaHealing teachniek is gebaseerd op een co-creatief proces waarbij ik mij verbind met de scheppende energie van het Universum. De healingen en readingen zijn gebaseerd op de kracht van een doelgerichte gedachte, de kracht van observatie en het uitspreken van krachtige commando’s. In deze geconcentreerde staat van bewustzijn zal het proces worden voltooid. 

De behandeling 

Wanneer jij hebt aangegeven waar je aan wil werken starten we de methode met het stellen van vragen die inzicht geven op welke ‘overtuigingen’ jou saboteren. Ongeacht hoelang de klachten al bestaan, genetisch, historisch, of op ziel niveau of hoe hardnekkig en schijnbaar onoplosbaar: door te spitten op jouw overtuiging niveau is de kans uitermate groot dat de basis van jouw overtuiging wordt gevonden en de blokkades die de weg vrij maken om verandering toe te laten en te bewerkstelligen worden opgeruimd en vervangen door de perfecte overtuiging. 

Als eenmaal de basis van je overtuiging gevonden is dan ga je met een spiertest je overtuigingen testen. Dit gebeurd door in je lichaam een ja of nee te laten testen op de gevonden overtuigingen. Maak je geen zorgen of je dat kan, ik begeleid je hierin. Na de test voer ik de ThetaHealing uit, soms merk je iets, soms merk je niets. Alles is goed. Dan gaan we opnieuw testen en ga je zelf ervaren of een overtuiging is opgeruimd en vervangen door de perfecte overtuiging. 

 

Wat is het resultaat? 

Door middel van het ThetaHealing protocol kun je een complete “bevrijding” en “loslaten” van al je klachten realiseren, met als resultaat: je pijn verdwijnt, je emoties komen tot rust, je overtuigingen veranderen, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling. 

 • “ik kan tegenslagen het hoofd bieden” 

 • “ik kan meer rust creëren” 

 • “ik kan de juiste keuzes maken” 

 • “ik kan meer genieten” 

 • “ik kan mijn droom leven” 

 • “ik kan de beste versie van mezelf worden” 

Een ThetaHealing is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen, maar dient ter ondersteuning. En tijd of afstand heeft geen invloed op het sturen van energie. 

Quantum Touch

 

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een Hands-on helingsmethode die snel en effectief werkt. 
Door de behandeling kunnen pijn en ontstekingen afnemen, wonden sneller genezen, nek-, heup-, knie-, en beenklachten verdwijnen of  worden minder. De Quantum Touch methode maakt het mogelijk dat  botten en wervels als het ware weer op hun oorspronkelijke plaats 'terugglijden'.

 

Quantum Touch werkt met de intelligentie van het eigen lichaam waardoor het op ieder niveau genezend werkt.
Hierdoor is het een methode die je voor alle soorten pijn of problemen kunt toepassen. Dus van fysieke klachten tot emotionele problemen.
 

De behandeling

Tijdens een Quantum Touch behandeling kun je warmte, kou en beweging ervaren. Iedere ervaring is uniek. Een Quantum Touch behandeling duurt meestal, met voor- en nagesprek, 60 minuten. Tijdens de behandeling houd je je kleren aan, behalve je schoenen.


Ik zorg ervoor dat tijdens de behandeling de energietrilling in mijn handen op een zeer hoge frequentie resoneren met jouw energie. Zo wordt onze energie op elkaar afgestemd en zal de ‘lage’ energie, op de pijnplek, zich afstemmen op de aangeboden ‘hogere’ energiefrequentie. Hierdoor zal het lichaam in staat zijn zichzelf te herstellen.

 
Wat is het resultaat? 

Door afstemming van de energiefrequenties kan de energetische onbalnas van het lichaam zich herstellen waardoor gewrichten zich zullen gaan herschikken en organen, systemen en klieren worden weer in balans gebracht. Gevolg hiervan is dat  dat pijn en ontstekingen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Quantum Touch is een methode waar spectaculaire resultaten mee te behalen zijn. Enkele voorbeelden zijn:

 • scheefstanden worden uitgelijnd

 • helpt bij rugklachten, o.a. scoliose

 • versterkt en beschermt eigen energie (ook bij HSP)

 • ontstekingen genezen sneller

 • na trauma/ongeval/botbreuken

 • ontspanning en slaapverbetering

 • versnelt genezingsproces

 • kortom bij alle klachten

 

Wat is Self Created Health

Self Created Health is een prettige en krachtige methode, ontwikkeld door Richard Gordon. Het is een manier om te bepalen wat de emotionele oorzaken zijn van pijnklachten, de verwerking van deze oorzaken en het vrijmaken van deze oorzaken, op een milde en respectvolle wijze.

 

Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken.

Door middel van eenvoudige Self Created Healt protocol kun je een complete "bevrijding" en "loslaten" van al je klachten realiseren, met als resultaat: je pijn verdwijnt, je emoties komen tot rust, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling.

 

Self Created Health bestaat uit Zeven Stappen en Negen inzichtvragen. Ongeacht hoelang de klachten al bestaan, genetisch zijn of hardnekkig en schijnbaar onoplosbaar: door de zeven stappen te volgen is de kans uitermate groot dat de klacht zal verminderen en verdwijnen.

En als laatste

Een Quantum Touch behandeling is niet bedoeld ter vervanging van reguliere medische behandelingen, maar dient ter ondersteuning.

En tijd of afstand heeft geen invloed op het sturen van energie.

bottom of page